Berend

OVER JE AUTOOTJE: Grijze Abarth 595 Pista

Bezoek mij ook op Facebook

Mijn naam is Berend van Aalst. Ik ben afkomstig uit Pijnacker maar inmiddels al dik 20 jaar woonachtig in Delfgauw, dat is dezelfde gemeente trouwens. Ik ben 51 jaar en werkzaam bij een diepvriesgroothandel in Bergschenhoek. Ik ben sinds april in het trotse bezit van een grijze Abarth 595 Pista die uit België afkomstig met het bouwjaar 2018. Hiervoor heb ik een zwarte Twinair uit 2014 gehad, de Cult uitvoering dus redelijk goed voorzien van opties. Naar die auto ben ik lang op zoek geweest omdat ik graag een schuifkantel dak wilde en een automatische airco plus ook nog een kleur die ik leuk vond dus dat duurde even.

Na verloop van tijd begon het toch een beetje te kriebelen en ben ik op zoek gegaan naar een Abarth en die zoektocht duurde ook best lang. Een uitvoering met een schuifkantel dak i.c.m een schakelbak was een serieuze uitdaging alsmede ook de kleur. Maar goed er zijn genoeg websites over auto’s dus geduld is een schone zaak geweest. Ik ben zeer blij met mijn Appie en had na 3 dagen al de eerste bekeuring te pakken haha.

Het valt me op dat mijn auto veel bekijks trekt vooral het mooie Record Monza geluid. Lid van de club ben ik direct geworden na aanschaf van mijn eerste bolletje want enthousiast was ik direct over dit model. Ik heb hiervoor altijd wel iets gehad met ronde auto’s want ik heb o.a 2 VW kevers gehad en ook 2 Renault Twingo. Ik hoop nog vaak ritjes te mogen rijden met de club. Mijn broer is een enthousiaste navigator dus die gaat graag mee. Ik hoop dat jullie mij nu wat beter hebben leren kennen.

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0