Pegg

OVER JE AUTOOTJE: Eerst de allermooiste glimmende rode Lounge met zijn rood witte interieur en daarna op zijn ietwat sterkere broer een Abarth 595 Turismo.

Bezoek mij ook op Facebook

Hoi, Mijn naam is Pegg en ik ben extreem verliefd… op mijn 500. Eerst op de allermooiste glimmende rode Lounge met zijn rood witte interieur en daarna op zijn ietwat sterkere broer een Abarth 595 Turismo.

Ik heb altijd al een vreemde tic gehad… ik ben continue aan het kijken waarmee ik mijn autootje net weer een beetje anders kan maken. Beetje meer peekaatjes, ietsje ander geluid, meteen ook maar wat grotere uitlaatjes, een ander dashboard, toffe pedaaltjes en het gaat maar door. Mijn lijst met aanpassingen omvat al bijna twee pagina’s. Vond ik mijn rode 500 schattig en lief en tegelijkertijd nostalgisch en retro, mijn 595 is het tegenovergestelde.

Stoer, ruw, luid en best angstaanjagend. Ik ben vooral dol op de bijna onbeperkte kracht die hij onder zijn kap verborgen heeft. De hele rijbeleving is zo anders. Snel, dat is leuk. Maar de verbazing van zij die niet weten dat een Abarth geen stadse Fiat is, is verslavend gaaf. Mensen wijzen naar hem, staan stil, kijken om en niet zelden staan er hele kuddes mannen verlekkerd naar mijn Monster Black te kijken. Waardoor ik niets anders kan doen dan nog meer herrie maken, nog onschuldiger kijken en nog trotser kan zijn. Wat de Nuova 500 Club betreft… Ik heb hier al zo veel lieve en leuke mensen ontmoet. En nog mooier, hele mooie vriendschappen gesloten. En telkens als ik mijn 500 vrienden zie raken we niet uitgesproken over onze autootjes. Echt, de leukste autoclub van Nederland!

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0