De Betuwerit – 24 mei 2020

TIJD: 11:00 uur

RITDATUM: 24 mei 2020

ORGANISATOR: Petra Merceij

UITERSTE INSCHRIJFDATUM: 15 mei 2020

SOORT RIT: Een Nova Fiat 500 rit

Petra Merceij heeft een supertoffe rit gemaakt. De Betuwerit. Een machtig mooie route dwars door het gebied van de fruitbloesem, het woongebied van Flipje en rustieke dorpjes.

Vanaf 11:00 uur verwacht de super enthousiaste Petra ons bij de start in Beusichem. Om 12:00 uur vertrekt de stoet met hopelijk heel veel prachtige bolletjes. De route bedraagt zo’n 90 kilometer. Onderweg is er de mogelijkheid voor een lunch bij een pannenkoeken restaurant, voor eigen rekening. En tot slot eindigen we weer in Beusichem waar we met elkaar nog eventueel een hapje kunnen eten. Een keuzemenu, met of vis, of sate of vega met een lekker dessert kost 17,50 en is via deze website gemakkelijk te bestellen. Voor de kleintjes is ter plekke een kindermenu af te nemen.

Meer informatie over het startpunt en het verloop van de dag volgt spoedig na de sluitingsdatum. Noteer maar vast in je agenda, Beusichem, 11.00 uur! GROTE PRET!

Geef je vanaf nu hier op. De ritprijs bedraagt zoals altijd € 7,50. De ritprijs en het keuzemenu samen kost je € 25,00

De 500 hond mag met je mee!

MEDEDELING: Het bestuur van de Nuova Fiat 500 Club heeft een aantal besluiten moeten nemen inzake de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus. Tot nader bericht kunnen er o.a. geen boekingen voor evenementen gedaan worden.

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0