Rondje Mergelland – 28 juni 2020

TIJD: 09:30 - 17:00, waarna naar keuze evt. Italiaans buffet.

RITDATUM: 28 juni 2020

ORGANISATOR: Theo Pijnenburg

Mergelland Rondje

Deze rit mag je echt niet missen! 28 juni! 9:30 uur, Roermond!

Theo Pijnenburg kent het Mergelland goed. Hij heeft een prachtige rit gemaakt! De hele dag staat in het teken van bella Italia!

We starten de rit in Roermond om 9:30 uur waar koffie, thee met wat lekkers voor je klaarstaat. Zoals het de echte 500 rijder betaamt… Met volle buikjes en lege blazen gaan we op pad. Over een stel prachtige wegen, zoals je die enkel in Limburg vindt, rijden we naar hotel Winselerhof waar de Italiaanse markt Cibo di Strada, het Italian Streetfood festival plaatsvindt. Je kunt over het mooie terrein van Winselerhof genieten van kraampjes met spulletjes en lekkers.

Als we daarna in onze “bella machina” verder rijden door het Limburgse, eindigen we in Roosteren waar we, indien jullie willen, de dag ook weer Italiaans afsluiten met een diner. Een beetje Italië in Limburg! Dichterbij dan dat komt Italië niet. Dus… Meld je snel aan voor deze mooie rit door het Mergelland, in Italiaanse stijl. Ciao!

De rit bedraagt € 7,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar rijden gratis mee.

Op de Italiaanse markt zijn alle uitgaven voor eigen rekening.

De kosten voor het diner bedragen € 17,50 per persoon. Je boekt het via onze site gemakkelijk bij je rit. Meerijden kan alleen als je het lidmaatschap hebt voldaan.

MEDEDELING: Het bestuur van de Nuova Fiat 500 Club heeft een aantal besluiten moeten nemen inzake de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus. Tot nader bericht kunnen er o.a. geen boekingen voor evenementen gedaan worden.

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0