2e Veluwerit – 13 september 2020

TIJD: 12:00 uur

RITDATUM: 13 september 2020

ORGANISATOR: Corry en Morten

De Veluwerit!

Op 13 september 2020 vindt de Veluwerit II plaats. Corry en Morten hebben een fantastische nieuwe puzzelrit gemaakt. De Veluwe staat bekend om haar natuurschoon en de rit gaat dan ook door een bosrijke landelijke omgeving en leuke dorpjes.
Onderweg waan je je eventjes terug in de tijd, kunnen schaapjes geteld worden en valt er met een beetje geluk wat uit de lucht… 😊
Op 13 september verzamelen we om 12:00 uur bij het WestCord hotel Veluwe, aan de Oud Milligenseweg 62, in Garderen waar we kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee met een stukje gebak. Om 13:00 uur gaan we van start. Onderweg stoppen we een aantal keer en komen rond 17:00 uur aan bij het eindpunt, recreatiegebied Bussloo. Daar kunnen we nog wat drinken of wellicht gebruik maken van het buffet, echter op eigen kosten.

Het buffet kost € 17,50 per persoon. Je krijgt daarvoor onbeperkt kipsate, salade, verse friet, mayonaise, stokbrood met aioli, kroepoek en atjar. Exclusief frisdrank.

Voor €23,50 geniet je van het buffet inclusief twee drankjes.

Deelname aan de rit kost € 7,50 per persoon.

Honden zijn toegelaten in de eet- en drinkgelegenheid. Op de eindbestemming mogen de honden niet loslopen. Slapen in het WestCord hotel kan natuurlijk ook, echter dan niet met hond. Deelname aan de rit kost € 7,50. De koffie en gebak zijn inclusief.

Je toert toch zeker ook mee? Je kunt je voor de Veluwerit aanmelden tot en met 6 september, maar bedenk wel . . .vol is vol, er kunnen maar 100 personen deelnemen.

Voor vragen over de Veluwerit II kun je terecht bij het Nuova Fiat 500 Club evenementen team via evenementen@nuovafiat500.nl. De Nuova Fiat 500 hond is welkom.

Je kunt je hier opgeven; kies hieronder je product. Meerijden kan alleen als je het lidmaatschap hebt voldaan.

Namens Corry en Morten, tot 13 september!

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0