5-Jaar Jubileum Rit op zondag 23 juni van 13:00 – 17:30

Wie jarig is, geeft een feestje!

Dit feestje wordt op zondag 23 juni gevierd!

2019 bestaat de club alweer 5 jaar. Bert van Beers is 5 jaar geleden zijn Nuova Fiat 500 Club Olanda met veel liefde en enthousiasme begonnen. Bewogen jaren want een club runnen valt niet altijd mee. Je wilt het n.m.l. graag iedereen naar de zin maken. Toch is dit gelukt naar ons idee. Bert van Beers heeft vorig jaar afscheid genomen als voorzitter.

Het huidige bestuur wil graag met jullie dit jubileum vieren met een bescheiden feestje. Groots kan niet i.v.m. de beperkte financiële middelen maar we willen er wel met jullie een gezellige verjaardag van maken. Dat hoeft ook niet altijd groots, als we maar een gezellige dag hebben met alle Fiat 500 fanaten. Kwebbelen, ervaringen uitwisselen en vooral de Fiat een mooie, bijzondere uitstraling laten zijn, is een gesprek op zich. Ieder Bolletje is uniek en bijzonder, géén 1 is hetzelfde en dat alleen is al leuk.

Op zondag 23 juni willen wij graag dit feestje met jullie vieren. We starten deze feestelijke dag om 13.30 uur bij vd Valk in Houten. Daar kan iedereen alvast met elkaar kennis maken en meteen kopje kofie/thee bijkletsen, alvorens wij met een kleine rit met veel verrassingen starten. In de rit zit een pontje, kosten: 2,10 euro per auto en 0,70 euro voor inzittenden. Graag contant meenemen. Wij willen deze dag feestelijk afsluiten in het sfeervolle restaurant Zalmhuis in Capelle aan den IJssel voor een hapje en een drankje aangeboden door de club.

Natuurlijk verklappen wij verder even niets, kom het zelf ervaren!!!

Wij willen jullie bedanken voor de input en enthousiasme op FB, Messenger of via de mail. Jullie input is altijd prettig, leuk, soms lachwekkend, opbeurend en wordt enorm gewaardeerd.

Kom dus op zondag 23 juni naar van de Valk in Houten en geef je op via de evenementen mail. evenementennuova500club@gmail.com en vermeld je lidnummer.
AANMELDEN KAN TOT WOENSDAG 12 JUNI!

Ritprijs is 7,50 euro p.p. . Na de sluitingsdag van 12 juni afmelden? We hopen dat je begrip hebt , dat we na deze sluitingsdag, geen ritgeld meer kunnen terug betalen. De club maakt nml kosten voor deze dag

RITTEN EN EVENEMENTEN ZIJN ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR LEDEN VAN DE CLUB!
Wil je graag meedoen maar nog geen lid, ritten en evenementen zijn nml alleen voor leden, geef je dan op en mail naar clubnuova500@gmail.com en wordt voor 15 euro per kalenderjaar lid.

Groetjes, Het Bestuur
Arwout, Jan, Pegg, Kyla, Sissi, Marielle

De fotootjes

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
0