Monschau

Nuova 500 Winter Express – 15 december 2019

Enkele fotootjes van een heerlijke rit!

Zie voor het verslag: https://nuovafiat500.nl/forum/topic/nuova-500-winter-express-15-december-2019/

Datum: 15 december 2019

Tijd: 9:30 – 16:30

Organisatoren: Rob & Andreas


Rob en Andreas hebben samen een geweldige route gemaakt welke zal starten vanuit Heerlen.

Om 9.30 zal de ontvangst zijn bij Bowling & Partyhoeve De Aar, te vinden aan Welterlaan 45 te Heerlen. Om 10.30 gaat de rit van start. Had je je tankje nog niet vol? Onderweg kun je in België of Duitsland goedkoper bijtanken dan in Nederland.

Via Roetgen, Lammersdorf, Rollesbroich, Bush, Steckenborn, Woffelsbach rijden alle bolletjes naar Rurberg en het Ufercafé in Simmerath aan de Rursee. Daar worden de benen gestrekt en natuurlijk even een kopje koffie, thee of warme chocolademelk gedronken. maar let op de slagroom bij onze oosterburen is suikervrij. Vergeet niet je Duitse Euro’s mee te brengen. Mocht je ze vergeten dan kun je “eins zu eins” betalen met je Nederlandse €’s.

Rond 12.30 uur is het tijd om te vertrekken en rijden we naar Imgenbroich. Hier kunnen we gebruik maken van de Park & Ride naar Monschau want het is bijna kerst, daarom erg druk, de bus brengt ons naar de altijd gezellige kerstmarkt van Monschau. Het bezoek aan deze kerstmarkt is echt een aanrader, de wijde omgeving komt hier op af. Je kunt er van uit gaan dat je met je eigen bolletje niet in Monschau kunt komen en er zeker niet kunt parkeren.

Om ongeveer 15.30 uur gaat de reis verder en rijden we naar Vaals waar we rond 16.30 uur in Vaals bij het Drielandenpunt. Daar kunnen we de dag afsluiten met een hapje eten. We dineren bij Restaurant ‘De Bokkenrijder’.

Aanmelden kan tot en met 7 december.

Bij het organiseren en plannen van onze evenementen worden kosten gemaakt die bij annulering na 7 december niet geretourneerd worden.

Kosten per persoon.

  • Ritprijs zonder Park and Ride, 7,50 (Kinderen tot 4 jaar rijden gratis.)
  • Ritprijs met Park and Ride 11,00 (Kinderen tot en met 12 jaar betalenniet voor de Park and Ride)
  • Ritprijs met het kidsmenu 16,00
  • Ritprijs met Park and Ride en driegangenmenu 26,00

Nogmaals wijzen we jullie op het feit dat het met eigen vervoer van Imgenbroich naar de kerstmarkt erg lastig zal zijn, parkeren is er onmogelijk. We raden jullie dan ook aan om de Park and Ride optie bij te boeken. De kerstmarkt in het prachtige dorp Monschau wil je eigenlijk niet missen. Denk er ook aan dat het in Duitsland verplicht is om met winterbanden te rijden als er sprake is van gladheid en winterse omstandigheden. Op dit moment is dit nog niet van toepassing, het weer is nog prima voor de zomerbandjes.

Honden zijn toegestaan in de bus en in de restaurants.

Nog geen lid? Wacht dan niet langer en meld je snel aan voor de Leukste Autoclub van Nederland. Per kalenderjaar betaal je hiervoor 15 euro.
Lid worden doe je hier:
https://nuovafiat500.nl/word-ook-lid/

Gooi je tankje vol, stop je handschoenenvak vol lekkers, en zet je vrolijke gezicht op, word lid. Maar pas op, na de eerste rit wil je er nooit meer eentje overslaan!


Boek hieronder je rit en doe mee!


print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0