Rondje Baak op 20 oktober 2019

TIJD: 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

RITDATUM: Zondag 20 oktober 2019

ORGANISATOR: Annemar en Wil Otten

DE INSTRUCTIES

Begin – en eindpunt is Het Wapen van Baak ! Wichmondseweg 30, 7223 LH te Baak ( naast de kerk, kan je niet missen ) Hier drinken we om twaalf uur wat en starten dan tegen enen.

De bedoeling is dat het een korte route is van ongeveer twee uurtjes rijden zodat je onderweg de tijd hebt om bijvoorbeeld in Ruurlo naar het natuurlijke doolhof kunt gaan of het museum – kasteel – Moore kunt bezoeken ( gratis parkeren ) en ook komen we door het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Daar moet je door heen gelopen hebben, zo mooi ! Parkeren kan je gratis voor en na het stadje.
De route voert vanaf Baak ( bij Zutphen ) richting Vorden, Ruurlo, Lochem, Almen, Bronkhorst, Steenderen, Rha, naar Baak.

Dus rijdt niet plank gas aan 1 stuk door want dan ben je tegen drieën al weer terug ! Maar geniet van de verharde maar smalle Achterhoekse 60 km wegen.

Geniet van de omgeving en de leuke dorpjes met hele gezellige terrasjes. En uiteraard van elkaar en onze leuke Bolletjes !

Ook komen we langs meerdere kastelen en landhuizen,
Kortom een leuke afwisselende route door de mooie en rustige en gastvrije Achterhoek.

Op het eindpunt , wat ook het begin punt is, kan je in een mooie en prettige omgeving wat eten en drinken tegen schappelijke prijzen. Petra en Humphrey en hun medewerkers houden van leuke auto,s. Wij starten hier al jaren ook de ritten met de Lelijke eenden Club en na afloop is het gezellig napraten en wat drinken of zelfs eten ( aanrader ! )

Wie zich tzt opgeeft voor Rondje Baak kan zich ook opgeven voor een Indisch buffet NA de rit en dat is echt een aanrader. Kosten €18,50 p.p. Humphrey is de uitbater van het Wapen van Baak en heeft Indische roots, dus dat zit goed!

Hartelijke 500 groet van Annemar en Wil Otten

Marchel Ten Napels videorapportage

Pegg’s story

Als Mark je een klein wit doosje geeft met je nieuwste upgrade er in, je eindelijk Corine eens ontmoet, Sylvia de regen van vorige week vanuit het Schwarzwald mee hierheen neemt, Giorgio een vierkantje uit zichzelf knipt, Anouk daarvan bijna van haar stokje gaat, Ton een hele klomp langer is geworden, Irma Abarth wiebers lijkt te hebben, Patrick even een knuffel komt scoren, je kleurpotloodjes bij je poffertjes te leen krijgt, je ze allemaal achterover drukt, behalve de licht groene en poepbruine want geen van je vrienden heeft een 500 in die kleur, je daarna ook de vork meeneemt voor in de camper van Peter, je vader naar links gaat in plaats van rechts en daarmee een verkeersinfarct in Baak veroorzaakt, je zo langzaam van de voordeur naar je tafel loopt in het restaurant dat Tonny gewoon in die tijd even heen en weer naar huis rijdt, je ook een wc rol hebt gepikt, Monster in een uur tijd vijf centimeter modder heeft opgeschept met zijn spoilerlip, Cees links ging en rechts maar daarmee tegelijkertijd ook twee keer rechtdoor reed, nog even een drankje doet aan de bar en het maar weer over de kale poes hebt, niemand voorop wilde rijden en Hetty nergens te vinden was, Andre AS weer 239 foto’s maakte, de natte hond die afgelopen zomer in mijn airco woonde plots onder de tafel stiekem Indische vleesvervangers lag te herkauwen… en het pisregende totdat we om negen uur weer huiswaarts gingen.

Een gezellig rondje Baak! Dank je wel Annemar en Wil.😘

Hieronder de fotootjes van onze autootjes genomen door Annemar. Zoek je autootje!

(Je kunt voor en achteruit met de muiswiel of de slider onder de afbeeldingen.)

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0