Clubleden gezocht die een rit of evenement willen organiseren in najaar 2019 en 2020

Beste Clubleden,
We zitten alweer bijna op de helft van 2019. Inmiddels al wat mooie/leuke ritten, Tuningsdag, Viva Italia achter de rug. Dit is voor mij meteen een bruggetje om de clubleden te vragen om eens na te denken over een ritje of ander evenement. Deze hoeft niet lang of moeilijk te zijn. Het gaat om de gezelligheid en de gezamenlijke liefde voor onze Bolletjes. Een ander evenement is daarom ook prima.
Dit jaar zijn er nog maar 2 ritten: de Passenrit van Patrick Bijnsdorp en de Voorbij de Grens van Andreas in ons buurland Duitsland (Kalkar/Emmerich, vlak over de grens dus echt niet ver). Tevens is er een workshop in Apeldoorn om jouw mooie Bolletje op doek te vereeuwigen. En natuurlijk weer een Tuningsdag bij Vireo Auto in Houten (kijk nog even om je op te geven bij de “evenementen” op FB of op de website.
Wij zouden graag zien dat er dit jaar nog 1 of 2 ritten of evenementen op de agenda komen te staan. Voor volgend jaar hebben we 4 ritten op de agenda dus ook daar kunnen nog heel veel leuke dagen bij. We zijn een club VOOR en VAN leden en hebben jullie hulp hard nodig. We willen allemaal gezellige 500tourritdagenofietsandersleuks toch???? Meld je aan bij mij en ik vertel je er meer over.
Stuur een mail naar: evenementennuova500club@gmail en we komen samen wel uit. Het is echt niet moeilijk om een ritje samen te stellen en ik weet zeker dat het een gezellige dag gaat worden. Mail je mij even????
Ik hoop dat er mensen zijn die ik over de streep heb getrokken om iets te organiseren. Samen organiseren mag ook. Wees Welkom met je ideeën.

Wat zijn nou de belangrijkste punten waar je bij een rit aan moet denken?
1. De rit zelf uitzetten, op papier zetten en naar aantal aanmeldingen uitprinten. Natuurlijk mag je een bestaande rit nemen via bijv. de ANWB maar rijd hem wel even goed na. Deze kloppen nml niet altijd. Stukjes kan je ook gebruiken.
2. Rit + aantal km bepaal jij zelf, dus ook 60 km in 1x alleen op een middag mag dus ook. Alles is welkom!
3. Aankomst locatie: ook dit bepaal jij zelf, wat vindt jij nou leuk. Mag een restaurant zijn maar in jouw achtertuin mag natuurlijk ook (zou wel een ruime achtertuin nemen).
4. Evt. lunch locatie: natuurlijk mag je ook zelf de broodjes smeren en aanbieden. Picknick, restaurant, jouw erf, alles mag en kan. Let er wel op dat er altijd een toilet is. Lunch is altijd op eigen kosten maar jij regelt het dus verras ons.
5. Evt. ritschildje maar dit is zeker niet verplicht, evenals een goodiebag. Het gaat om de gezelligheid, meer niet toch? Ritschildje zelf lamineren of laten maken, kijk alleen uit voor de kosten.
6. Voor 2019 geldt nog een ritprijs van 7,50 euro p.p. De meesten gebruiken die voor de ontvangst voor koffie en koek.
7. Jij krijgt een kleine compensatie voor het maken van de kosten.

Heb je vragen, mail mij dan neem ik contact met je op en dan brainstormen we er even over.
Groetjes, Mariëlle Tulling

print
Klik hier om te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
0