Corona Protocol

Op moment van schrijven heeft de Minister-President opdracht gegeven alle sociale evenementen tot nader order op de schorten. Gold een paar dagen eerder nog de regel om evenementen met meer dan 100 deelnemers te verbieden, vandaag is socialiseren in eet- en drinkgelegenheden eveneens niet meer toegestaan. Simpelweg is samenkomen met elkaar afgeraden in welke vorm dan ook.
Na de toespraak van de Minister-President op 16 maart waarbij hij ons allen heeft toegesproken gaf hij aan dat zelfs de eerder opgestelde periode voor sociale onthouding tot 6 april waarschijnlijk niet afdoende zal zijn. Hij spreekt niet over weken maar over maanden.

Omdat we met het Covid-19 virus een moeilijk te overwinnen tegenstander hebben wordt ons allen gevraagd ons te houden aan de opgelegde maatregelen. Een serieuze oproep en niet enkel aan hen die zich bevinden in de risicogroepen. Voor onze club betekent het dat wij, de Nuova Fiat 500 Club zonder enige uitzondering gehoor zullen geven aan deze oproep. Tot nader order zal het volgende gebeuren.

In elk geval tot 6 april 2020 worden evenementen, al dan niet georganiseerd door de club zelf, niet meer gepromoot binnen onze Facebook omgeving. De datum 6 april is een voorlopige datum. Indien van overheidswege wordt besloten deze termijn te verlengen zal de Nuova Fiat 500 Club ook hier gehoor aan geven.

Wij vragen van u eveneens geen evenementen te promoten tot nader order. De kans bestaat ook dat evenementen geannuleerd of verplaatst zullen worden. Onze eerst aankomende evenementen zijn:

  • De Veluwerit op 3 mei
  • De Betuwerit op 28 mei
  • Viva Italia Assen op 1 juni (geen clubevenement, wij hebben wel 25 plekken op het paddock)

Welke acties exact ondernomen worden is afhankelijk van de wensen van de organisator. Indien een evenement wordt gecanceld ontvangt u uiteraard uw aankoopbedrag retour. Wat onze website betreft, het is tot in elk geval 6 april niet mogelijk om evenementen te ‘kopen’ en af te rekenen. Indien een evenement waarvoor u reeds betaald heeft wordt gecanceld ontvangt u uw aankoopbedrag retour. Indien het evenement verplaatst wordt en de nieuwe datum u niet schikt kunt u ook aanspraak maken op een retour betaling.

Bittere tijden, juist nu het seizoen nadert. Heb begrip voor deze maatregelen. Blijf gezond! We zullen snel weer samen rijden en plezier beleven.

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
0