HEUVELRUGRIT VAN 19 MEI!

Als jullie dit lezen is het alweer een paar maanden geleden dat Ron en ik de Heuvelrug hebben georganiseerd. De hele week ervoor was het kwakkel weer maar op de dag zelf, 19 mei stond het zonnetje weer hoog aan de hemel speciaal voor ons te schijnen. Nu klaag ik sowieso niet hoor over het weer tijdens de ritten van de club. Er was er maar 1 die helaas de hele dag regen had en dat was vorig jaar de Gooi en Eemlandrit van Kyla Tulling en Arwout ter Beek. We hopen dan ook dat ze dit jaar, 21 juli wel schitterend weer hebben.

De dag begon bij Hotel Schimmel in Woudenberg. Een gezellig welkom, met koffie en grote overheerlijke koeken, waar rond de 80/85 personen eerst lekker bij kletsten op de parkeerplaats. We begonnen de tourrit over de heuvels, langs water en uiterwaarden , door bossen en tussen de weilanden. Het was de 2e keer dat deze rit gereden werd en wederom was het weer een succes. Er werd bij Hotel Schimmel een buffet voor de clubleden gemaakt die goed ontvangen werd . Wat is het gezellig om de fiat 500 leden met elkaar te zien kennis maken, kletsen en lachen onder het genot van een heerlijke lunch. Na de lunch ging de tourrit verder en weer was het een succes, tevens werd het alleen maar warmer en hebben de open dakjes de hele dag op “open” gestaan.
Als afsluiting werd er nagepraat bij Hotel Schimmel waar men onder de parasol op het terras kon nagenieten.

De goodiebag bestond deze keer uit heerlijke Italiaans koekjes van de Kaasknabbel uit Woudenberg, waar we een mooie korting kregen. Particolare vakanties heeft een krantje gesponsord. Particolare regelt vakanties op maat. Wat jij wenst, regelt Robin Prijs voor je. Wij hebben nu 3 jaar onze vakantie door Robin laten organiseren en ze maakt er telkens weer een mooie vakantie van op een grandioos mooie plek. Echt een aanrader dus. Kijk eens op de FB pagina van Particolare vakanties.
Te Grotenhuis garage in Woudenberg heeft onze goodiebag gesponsord waar wij enorm blij mee waren.

Als afsluiting wil ik iedereen bedanken voor hun enthousiasme, zonder de leden is geen rit compleet of leuk. We hopen altijd op een mooie opkomst en mooi weer. Telkens worden we weer verrast door hoe mooi Nederland eigenlijk is en hoe gezellig de Fiat 500 fanaten zijn. Dus als je iets wilt organiseren mega groot of piep klein, het kan allemaal. Het is tenslotte een club “voor en van” leden, we hebben de clubleden nodig. Zonder jullie is er geen club en zonder organisatie geen leuke ritjes.

Via de Website kun jij je alweer opgeven voor de Gooi en Eemlandrit van zondag 21 juni. Op 28 september heeft Andreas weer voor ons een fantastische rit in Duitsland in petto. Meld je aan en geniet mee met alle andere Fiat 500 clubleden.
Wil jij je Fiatje, of wellicht iets anders vereeuwigen op het witte doek??? Meld je dan ook aan en mail naar : evenementennuova500club@gmail.com.

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0