Pegg’s nagelkunst en autootje’s winterslaap

Dag lief autootje! Na twee nachtjes logeren ben je weer thuis! Een grote beurt en nieuwe bandjes… die heb je nogal eens nodig.

Vanochtend stond ik jubelend voor de kast. Mijn zwarte jurkje, gele panty en rode sjaal zouden helemaal met je matchen. Gisterenavond zette ik mijn Abarth gympies al vast klaar om vandaag op je vers gewassen pedaaltjes te kunnen trappen. Mijn nageltjes vers gelakt en voorzien van je stoere logo.

Wat een lange dag! Pas even voor vijf uur kon ik je weer halen. Van die aardige meneer die afgelopen week voor jou die Fiat bus opzij zette kreeg je een fantastische nieuwe sleutelhanger. (Dank je wel Edwin😁) En toen gingen we fijn samen naar de carwash. De schone nieuwe ‘jij’ en ik gingen samen op pad. Scheuren deden we niet natuurlijk want er stond file op de snelweg. Hoewel we niet persé de snelweg op hoefden deden we dat toch. Ik vond het heerlijk om je stuurtje weer vast te houden en lekker naar de auto’s achter je te grommen en telkens even te knallen.

Je staat weer fijn voor de deur. Morgen gaan we samen op avontuur, scheuren naar het Schwarzwald en daarna even naar Luxemburg. Een mooie afsluiter van het seizoen.

Daarna zal ik je nog meer koesteren en alleen nog maar gebruiken voor de mooie ritten en evenementen of gewoon om lekker een dagje mee te scheuren. Voor het dagelijkse vervoer, de korte stukjes én om gewoon wel overal te kunnen rijden en parkeren kocht ik vandaag ook een nieuwe auto. Eentje die niet op jou lijkt in geen enkel opzicht. Ik zorgde er echter wel voor dat hij bij jou past wat kleur betreft.

Niet huilen lief autootje, we gaan elk weekend samen naar de carwash. Met mijn camera kan ik de hele dag naar je kijken als ik niet thuis ben en ik beloof dat we samen nog veel plezier hebben.

print
Klik hieronder op de f om op Fb te delen
Winkelmandje
There are no products in the cart!
0